Багато
Багато
610 грн.
Варианты цен
610 грн.
610 грн.
Мало
Мало
310 грн.
Варианты цен
310 грн.
310 грн.
Багато
Багато
290 грн.
Варианты цен
290 грн.
290 грн.
Багато
Багато
180 грн.
Варианты цен
180 грн.
180 грн.
Достатньо
Достатньо
645 грн.
Варианты цен
645 грн.
645 грн.
Достатньо
Достатньо
360 грн.
Варианты цен
360 грн.
360 грн.
Мало
Мало
305 грн.
380 грн.
-20%
Економія 75 грн.
Варианты цен
305 грн.
380 грн.
-20%
Економія 75 грн.
305 грн.
Мало
Мало
550 грн.
690 грн.
-20%
Економія 140 грн.
Варианты цен
550 грн.
690 грн.
-20%
Економія 140 грн.
550 грн.
Достатньо
Достатньо
660 грн.
Варианты цен
660 грн.
660 грн.
Достатньо
Достатньо
1 480 грн.
Варианты цен
1 480 грн.
1 480 грн.
Багато
Багато
840 грн.
Варианты цен
840 грн.
840 грн.
Багато
Багато
350 грн.
Варианты цен
350 грн.
350 грн.
Багато
Багато
690 грн.
Варианты цен
690 грн.
690 грн.
Багато
Багато
578.20 грн.
Варианты цен
578.20 грн.
578.20 грн.
Достатньо
Достатньо
260 грн.
Варианты цен
260 грн.
260 грн.
Достатньо
Достатньо
392 грн.
440 грн.
-11%
Економія 48 грн.
Варианты цен
392 грн.
440 грн.
-11%
Економія 48 грн.
392 грн.
Достатньо
Достатньо
1 780 грн.
Варианты цен
1 780 грн.
1 780 грн.
Достатньо
Достатньо
650 грн.
Варианты цен
650 грн.
650 грн.
ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ
Як правильно приймати жирні кислоти?
Усі жирні кислоти, що надходять до нас, діляться на насичені та ненасичені. Найбільшу цінність для організму становлять саме поліненасичені жирні кислоти Омега 3. Омега-3 у формі БАДів бажано приймати курсами від 3 до 6 місяців. Добові норми Омега-3:
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Навіщо людині потрібні жирні кислоти?
Жирні кислоти забезпечують ваш організм енергією і використовуються для утворення сигнальних молекул, які підтримують роботу серцево-судинної, імунної, ендокринної та легеневої системи.
З чим краще вживати жирні кислоти?
Вітамін Е є потужним природним антиоксидантом - він захищає від руйнування подвійні зв'язки поліненасичених жирних кислот і тим самим оберігає їх від окислення. Омега 3 добре поєднується з таурином, екстрактом пажитника - їхні властивості знижувати рівень жирних кислот у крові синергічно складаються. При прийомі спільно з куркуміном спостерігається посилення протизапальних ефектів. Так само, будь-який жир допомагає засвоюється жиророзчинним вітамінам, таким як D3.
Які протипоказання жирних кислот?
Слід з обережністю вживати поліненасичені жирні кислоти в разі хронічних захворювань печінки, жовчного міхура, холециститу, панкреатиту, гіперкальціємії, захворювання щитоподібної залози, туберкульозу та алергії на морепродукти. Вкрай рекомендуємо приймати курс після рекомендацій лікаря.