Достатньо
Достатньо
590 грн.
690 грн.
-14%
Економія 100 грн.
Варианты цен
590 грн.
690 грн.
-14%
Економія 100 грн.
590 грн.
Достатньо
Достатньо
780 грн.
Варианты цен
780 грн.
780 грн.
Мало
Мало
1 850 грн.
Варианты цен
1 850 грн.
1 850 грн.
Достатньо
Достатньо
615 грн.
Варианты цен
615 грн.
615 грн.
Достатньо
Достатньо
1 580 грн.
Варианты цен
1 580 грн.
1 580 грн.
Багато
Багато
750 грн.
Варианты цен
750 грн.
750 грн.
Багато
Багато
470 грн.
Варианты цен
470 грн.
470 грн.
Мало
Мало
850 грн.
Варианты цен
850 грн.
850 грн.
Мало
Мало
750 грн.
Варианты цен
750 грн.
750 грн.
Достатньо
Достатньо
1 150 грн.
Варианты цен
1 150 грн.
1 150 грн.
Мало
Мало
740 грн.
Варианты цен
740 грн.
740 грн.
Достатньо
Достатньо
750 грн.
Варианты цен
750 грн.
750 грн.
Мало
Мало
525 грн.
Варианты цен
525 грн.
525 грн.
Достатньо
Достатньо
3 280 грн.
Варианты цен
3 280 грн.
3 280 грн.
Мало
Мало
680 грн.
Варианты цен
680 грн.
680 грн.
Мало
Мало
1 880 грн.
Варианты цен
1 880 грн.
1 880 грн.
Достатньо
Достатньо
475 грн.
Варианты цен
475 грн.
475 грн.
Мало
Мало
1 199 грн.
Варианты цен
1 199 грн.
1 199 грн.
Мало
Мало
690 грн.
Варианты цен
690 грн.
690 грн.
ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ про Жирні кислоти
Як правильно приймати жирні кислоти?
Усі жирні кислоти, що надходять до нас, діляться на насичені та ненасичені. Найбільшу цінність для організму становлять саме поліненасичені жирні кислоти Омега 3. Омега-3 у формі БАДів бажано приймати курсами від 3 до 6 місяців. Добові норми Омега-3:
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Навіщо людині потрібні жирні кислоти?
Жирні кислоти забезпечують ваш організм енергією і використовуються для утворення сигнальних молекул, які підтримують роботу серцево-судинної, імунної, ендокринної та легеневої системи.
З чим краще вживати жирні кислоти?
Вітамін Е є потужним природним антиоксидантом - він захищає від руйнування подвійні зв'язки поліненасичених жирних кислот і тим самим оберігає їх від окислення. Омега 3 добре поєднується з таурином, екстрактом пажитника - їхні властивості знижувати рівень жирних кислот у крові синергічно складаються. При прийомі спільно з куркуміном спостерігається посилення протизапальних ефектів. Так само, будь-який жир допомагає засвоюється жиророзчинним вітамінам, таким як D3.
Які протипоказання жирних кислот?
Слід з обережністю вживати поліненасичені жирні кислоти в разі хронічних захворювань печінки, жовчного міхура, холециститу, панкреатиту, гіперкальціємії, захворювання щитоподібної залози, туберкульозу та алергії на морепродукти. Вкрай рекомендуємо приймати курс після рекомендацій лікаря.