Достатньо
Достатньо
690 грн.
Варианты цен
690 грн.
690 грн.
Достатньо
Достатньо
780 грн.
Варианты цен
780 грн.
780 грн.
Багато
Багато
1 180 грн.
Варианты цен
1 180 грн.
1 180 грн.
Достатньо
Достатньо
590 грн.
Варианты цен
590 грн.
590 грн.
Мало
Мало
1 850 грн.
Варианты цен
1 850 грн.
1 850 грн.
Достатньо
Достатньо
880 грн.
Варианты цен
880 грн.
880 грн.
Достатньо
Достатньо
1 580 грн.
Варианты цен
1 580 грн.
1 580 грн.
Багато
Багато
470 грн.
Варианты цен
470 грн.
470 грн.
Багато
Багато
750 грн.
Варианты цен
750 грн.
750 грн.
Мало
Мало
750 грн.
Варианты цен
750 грн.
750 грн.
Мало
Мало
850 грн.
Варианты цен
850 грн.
850 грн.
Достатньо
Достатньо
1 150 грн.
Варианты цен
1 150 грн.
1 150 грн.
Достатньо
Достатньо
1 380 грн.
Варианты цен
1 380 грн.
1 380 грн.
Мало
Мало
935 грн.
Варианты цен
935 грн.
935 грн.
Мало
Мало
740 грн.
Варианты цен
740 грн.
740 грн.
Мало
Мало
525 грн.
Варианты цен
525 грн.
525 грн.
Мало
Мало
680 грн.
Варианты цен
680 грн.
680 грн.
Достатньо
Достатньо
699 грн.
Варианты цен
699 грн.
699 грн.
ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ про Жирні кислоти
Як правильно приймати жирні кислоти?
Усі жирні кислоти, що надходять до нас, діляться на насичені та ненасичені. Найбільшу цінність для організму становлять саме поліненасичені жирні кислоти Омега 3. Омега-3 у формі БАДів бажано приймати курсами від 3 до 6 місяців. Добові норми Омега-3:
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Навіщо людині потрібні жирні кислоти?
Жирні кислоти забезпечують ваш організм енергією і використовуються для утворення сигнальних молекул, які підтримують роботу серцево-судинної, імунної, ендокринної та легеневої системи.
З чим краще вживати жирні кислоти?
Вітамін Е є потужним природним антиоксидантом - він захищає від руйнування подвійні зв'язки поліненасичених жирних кислот і тим самим оберігає їх від окислення. Омега 3 добре поєднується з таурином, екстрактом пажитника - їхні властивості знижувати рівень жирних кислот у крові синергічно складаються. При прийомі спільно з куркуміном спостерігається посилення протизапальних ефектів. Так само, будь-який жир допомагає засвоюється жиророзчинним вітамінам, таким як D3.
Які протипоказання жирних кислот?
Слід з обережністю вживати поліненасичені жирні кислоти в разі хронічних захворювань печінки, жовчного міхура, холециститу, панкреатиту, гіперкальціємії, захворювання щитоподібної залози, туберкульозу та алергії на морепродукти. Вкрай рекомендуємо приймати курс після рекомендацій лікаря.