Достатньо
Достатньо
299 грн.
Варианты цен
299 грн.
299 грн.
Мало
Мало
310 грн.
Варианты цен
310 грн.
310 грн.
Багато
Багато
290 грн.
Варианты цен
290 грн.
290 грн.
Достатньо
Достатньо
645 грн.
Варианты цен
645 грн.
645 грн.
Багато
Багато
180 грн.
Варианты цен
180 грн.
180 грн.
Достатньо
Достатньо
460 грн.
Варианты цен
460 грн.
460 грн.
Достатньо
Достатньо
360 грн.
Варианты цен
360 грн.
360 грн.
Достатньо
Достатньо
350 грн.
Варианты цен
350 грн.
350 грн.
Достатньо
Достатньо
380 грн.
Варианты цен
380 грн.
380 грн.
Достатньо
Достатньо
660 грн.
Варианты цен
660 грн.
660 грн.
Достатньо
Достатньо
720 грн.
Варианты цен
720 грн.
720 грн.
Достатньо
Достатньо
650 грн.
Варианты цен
650 грн.
650 грн.
Мало
Мало
840 грн.
Варианты цен
840 грн.
840 грн.
Багато
Багато
350 грн.
Варианты цен
350 грн.
350 грн.
Мало
Мало
824.82 грн.
Варианты цен
824.82 грн.
824.82 грн.
Достатньо
Достатньо
260 грн.
Варианты цен
260 грн.
260 грн.
Мало
Мало
670 грн.
Варианты цен
670 грн.
670 грн.
Мало
Мало
1 750 грн.
Варианты цен
1 750 грн.
1 750 грн.
Достатньо
Достатньо
440 грн.
Варианты цен
440 грн.
440 грн.
Мало
Мало
490 грн.
Варианты цен
490 грн.
490 грн.
ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ
Як правильно приймати жирні кислоти?
Усі жирні кислоти, що надходять до нас, діляться на насичені та ненасичені. Найбільшу цінність для організму становлять саме поліненасичені жирні кислоти Омега 3. Омега-3 у формі БАДів бажано приймати курсами від 3 до 6 місяців. Добові норми Омега-3:
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Діти до 12 міс. - від 0.5 г
Діти від 1 до 3 років - від 0.7 г
Діти від 4 до 8 років - від 0.9 г
Діти від 9 до 13 років - від 1-1.2 г
Діти від 14 до 18 років - 1.2-2.0 г
Дорослі від 18 до 50 років - 1.2-3.0 г
Навіщо людині потрібні жирні кислоти?
Жирні кислоти забезпечують ваш організм енергією і використовуються для утворення сигнальних молекул, які підтримують роботу серцево-судинної, імунної, ендокринної та легеневої системи.
З чим краще вживати жирні кислоти?
Вітамін Е є потужним природним антиоксидантом - він захищає від руйнування подвійні зв'язки поліненасичених жирних кислот і тим самим оберігає їх від окислення. Омега 3 добре поєднується з таурином, екстрактом пажитника - їхні властивості знижувати рівень жирних кислот у крові синергічно складаються. При прийомі спільно з куркуміном спостерігається посилення протизапальних ефектів. Так само, будь-який жир допомагає засвоюється жиророзчинним вітамінам, таким як D3.
Які протипоказання жирних кислот?
Слід з обережністю вживати поліненасичені жирні кислоти в разі хронічних захворювань печінки, жовчного міхура, холециститу, панкреатиту, гіперкальціємії, захворювання щитоподібної залози, туберкульозу та алергії на морепродукти. Вкрай рекомендуємо приймати курс після рекомендацій лікаря.