Опис Protein 80 Plus 500g, Weider
Protein 80 Plus 500g, Weider - чотирикомпонентна білкова суміш. У кожного з цих білків своя швидкість засвоєння, що сприяє постійному і рівномірному надходженню амінокислот в кров протягом більш ніж п'яти годин. Цей протеїновий коктейль створений як доповнення до харчування для збільшення кількості білка в денному раціоні. Для нормальної роботи всіх систем організму людині потрібно 2-4 г білка на кілограм ваги на добу.
Молочний білок (казеїн): забезпечує мускулатуру протеїном протягом семи годин, містить велику кількість ВСАА.
Ізолят молочного білка: у сухій речовині міститься понад 90% протеїну. Це означає дуже низький вміст жирів та вуглеводів!
Білок молочної сироватки (Whey): протеїн, що швидко засвоюється. Забезпечує мускулатуру навіть L-глютамином.
Яєчний білок (альбумін): містить так звані сірчисті амінокислоти. Це підвищує біологічну цінність продукту.
Рекомендації щодо застосування
Додайте 30 г (одну ложку) у 300 мл нежирного молока. Вживати 1-3 порції протягом дня або за 2 години до та після тренування.
Склад на 100 грам
- Калорії - 362
- Протеїн – 83 г
- Вуглеводи – 3,1 г
- Жири – 1,9 г
- Вітамін С – 85 мг
- Вітамін В1 – 3,0 мг
- Вітамін В2 – 3,5 мг
- Ніацин – 30 мг
- Вітамін В6 – 5,0 мг
- Пантотенова кислота – 14 мг
- Кальцій – 1050 мг
- Залізо – 15 мг
- Магній – 260 мг
Амінокислотний склад на 100 г
- Ізолейцин – 5,2 г
- Лейцин – 9,1 г
- Лізін – 7,5 г
- Метіонін – 2,7 г
- Фенілаланін – 4,9 г
- Треонін – 4,2 г
- Триптофан – 1,3 г
- Валін – 6,7 г
- Гістидин – 2,9 г
- Аргінін – 3,4 г
- Цістін – 0,5 г
- Тирозин – 4,9 г
- Аланін – 2,9 г
- Аспарагінова кислота – 6,7 г
- Глютамінова кислота – 20,2 г
- Гліцин – 1,8 г
- Пролін – 9,4 г
- Серін – 5,7 г
Інгредієнти: молочний протеїн, какао-порошок з малою жирністю, висушений яєчний білок, карамель, карбонат магнію, ароматизатори, сіль, олія, аспартам та ацесульфам калію, beetroot juice powder, вітамін С (аскорбінова кислота) , залізистий пірофосфат, ніацин (нікотинамід), пантотенова кислота (пантотенат кальцію), вітамін В6 (піридоксин HCl), рибофлавін (вітамін В2), тіамін (вітамін В1, як HCl).